Omställning

Omställning

Abach arbetar med omställning via Trygghetsfonden TSL och Trygghetsrådet TRR samt direkt mot företag och organisationer.

Vi är ditt stöd under vägen till ett nytt jobb eller till att starta en egen verksamhet. Vi arbetar med en väl utvecklad metod inom omställning och har mångårig yrkeserfarenhet inom arbetsmarknadsområdet. Vi har ett professionellt och personligt förhållningssätt där vi alltid sätter individen i fokus.

Nedan kan du läsa lite mer om hur fonderna fungerar och hur vi arbetar för att nå framgång i omställningsarbetet.

Ladda ner broschyr

TSL

Trygghetsfonden TSL är bildad av Svenskt Näringsliv och LO för privatanställda arbetare som innehåller två delar; AGB (Avgångsbidrag) och omställningsstöd. Totalt omfattas drygt 900 000 arbetare i knappt 100 000 företag.

Omställningsprogram finansierade av TSL syftar till att hjälpa den uppsagda individen till att snarast finna en ny anställning eller starta egen verksamhet. För ytterligare information om TSL och omställningsstödet och för att göra en ansökan, se www.tsl.se.

Abach är ett av de företag som vann upphandlingen och har tecknat avtal med TSL för de kommande åren.

TRR

TRR är en stiftelse som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. TRR stöttar ca 32 000 företag med ca 850 000 tjänstemän i samband med omställningar. Det är arbetsgivaren och det lokala facket som gemensamt ansöker om stödet. Alternativt kan man även som enskild anställd välja Abach genom att klicka på länken nedan.

Annan leverantör